Payroll

[terug]

 

Met Personeelsned Payroll Service kunt u de volledige loonadministratie uitbesteden. Het biedt u veel voordelen, omdat we ook de risico’s ten aanzien van ziekte, arbeidsongeschiktheid en wachtgeldverplichtingen geheel of deels van u overnemen. Ook belangrijk is het lage tarief dat wij hierbij kunnen hanteren, u doet immers zelf de werving & selectie.

 

Payroll constructie

Met de payroll constructie zijn wij als payrollbureau juridisch werkgever van uw flexmedewerkers. We nemen u alles uit handen; waaronder contracten, arbeidsrechtelijke- en loon gerelateerde werkzaamheden. Voordeel voor u is minder werkgeversrisico, maar ook beduidend minder personeelsadministratie, want u kunt d volledige loonadminstratie uitbesteden. Hiervoor vragen wij een bescheiden vergoeding. 

In overleg bepalen we of u uw flexkrachten wilt uitzenden of detacheren voor vaste of een aantal flexibele uren. Voor vaststelling van het salaris dient u zich te baseren op uw eigen CAO of de ABU-CAO voor uitzendkrachten.

 

De secundaire arbeidsvoorwaarden kunt u natuurlijk op maat regelen. Als uw flexmedewerker goed voldoet en er is ook structurele behoefte aan personeel, kunt u na verloop van tijd natuurlijk altijd de payroll constructie omzetten in een vast dienstverband.

 

Werkgevers uit Friesland en Groningen gingen u voor.
Voor referenties met betrekking tot onze payroll constructie kunt u contact opnemen met onze mobiliteitsadviseurs.

arrow
Personeelsned volgen: Twitter-g Facebook-g
linkedin-g
Home | Ik ben werkgever | Payroll
lasser

lasser

4
personeelsned

personeelsned

4
schoonmaker

schoonmaker

4
lasser

lasser

4
intercedent

intercedent

4
personeelsned | MiracleWeb 3.0