Re-integratie

 

Re-integratie via ons re-integratiebureau

Zelfs als u er alles aan doet om een prettige, veilige en gezonde werkomgeving te creeeren, kan het toch gebeuren dat uw werknemers  langdurig ziek zijn. Hebben ze een ruime tijd hun werk niet kunnen doen, dan moeten ze weer re-integreren.


Een zorgzaam bedrijf heeft tevreden werknemers. Als na afwezigheid de re-integratie goed is verzorgd, voelt men zich gewaardeerd en zijn uw werknemers nog gemotiveerder. Kies net als vele anderen, voor een professioneel re-integratiebureau,  zodat uw werknemers blij verrast worden door een persoonlijke re-integratiebegeleiding.


Hoe werkt het?

Door middel van gesprekken met u en uw werknemer (en wellicht ook arbo-arts of arbeidsdeskundige), inventariseert en analyseert onze mobiliteitsadviseur de situatie. Daarna vindt een gesprek plaats waar de bevindingen en vooorstellen worden besproken. In aansluiting hierop maken we met u en uw werknemer afspraken over het vervolgttraject.

Het vervolgtraject kan gericht zijn op re-integratie bij de eigen werkgever (1e spoor) of bij een andere werkgever (2e spoor). Indien dit niet tot de mogelijkheden behoort worden alternatieve oplossingen voorgesteld. 

 Persoonlijk re-integratiebureau
Met een persoonlijk re-integratieplan wordthet traject helemaal op uw werknemer afgestemd, zodat deze de beste re-integratiebegeleiding krijgt. Na het intensieve programma kan uw werknemer weer binnen (1e spoor) of buiten (2e spoor) uw organisatie prima functioneren.

Wat gebeurd er als ik geen re-integratie verzorg
Een ondernemer die vooruit ziet bespaart niet door af te zien van het gebruik van een re-integratiebureau, want de kans dat u uiteindelijk duurder uit bent is erg groot. Het kan zelfs leiden tot het doorbetalen van 2 tot 3 jaar salaris en een forse premieverhoging! Huur daarom een goed re-integratiebureau in, dan weet u zeker dat u weinig risico loopt en de re-integratiebegeleiding voorspoedig verloopt. U heeft er geen zorgen van.

Kosten reintegratietraject
Omdat situaties per werknemers verschillen geldt dit ook voor de kosten van een reintegratietraject. Voor de kosten van een reintegratietraject kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Re-integratiebureau in Friesland, Groningen en Noord-Holland 

Zoekt u een professioneel re-integratiebureau? Ontdek de kracht van Personeelsned en neem contact op met onze mobiliteitsadviseur.

 Ciska
direct een afspraak
medewerkers
referenties
outplacement
workshops


 

arrow
Personeelsned volgen: Twitter-g Facebook-g
linkedin-g
Home | Ik ben werkgever | Re-integratie
lasser

lasser

4
personeelsned

personeelsned

4
schoonmaker

schoonmaker

4
lasser

lasser

4
intercedent

intercedent

4
personeelsned | MiracleWeb 3.0