Re-integratiebegeleiding

 

Door re-integratiebegeleiding weer aan het werk
Zelfs als je in een prettige, veilige en gezonde werkomgeving werkt, kun je toch langdurig ziek worden. Maar wat gebeurt er als je na je herstel niet meer bij je werkgever kunt terugkeren? Wat zijn je rechten en plichten, wat moet je allemaal doen en krijg je er tijd voor?

Handen in je haar is niet nodig, met re-integratiebegeleiding leggen we je rustig en precies uit wat je kunt verwachten.

 

Re-integratiebegeleding buiten de organisatie
Is er na een bepaalde (ziekte)periode de conclusie dat er geen passend werk voor je is binnen de organisatie, dan verplicht de Wet Verbetering Poortwachter je werkgever trajectbegeleiding door een re-integratiebureau aan te bieden. Dit heet in de praktijk 2e spoor begeleiding, oftewel re-integratiebegeleiding naar een passende externe werkomgeving. Als je de re-integratiebegeleiding door gespecialiseerd bedrijf als Personeelsned laat uitvoeren, weet je zeker dat de re-integratie optimaal verloopt.

Re-integratiebegeleiding, hoe werkt dat

Samen kijken we naar de vorm van ondersteuning en begeleiding die het beste bij je past en maken we een persoonlijk plan van aanpak waarbij bijvoorbeeld gekeken wordt naar:

- Arbeidsmarktorientatie

- Jobhunting

- Persoonlijke coaching

- Sollicitatietraining

- Starten van een opleiding

 

Re-integratiebegeleiding in Friesland, Groningen of Noord-Holland

Wil je net als vele anderen snel weer een baan vinden en professioneel advies en ondersteuning krijgen? Profiteer dan van een hoog slagingspercentage, jaren ervaring en een groot werkgeversnetwerk, waardoor onze adviseurs makkelijk contact kunnen leggen binnen bedrijven en instellingen.

Zoek je een professional in re-integratiebegeleiding in Friesland, Groningen of Noord-Holland? Neem dan nu contact op met Personeelsned en laat je vrijblijvend adviseren!

 outplacement
loopbaanadvies
workshops
medewerkers

arrow
Personeelsned volgen: Twitter-g Facebook-g
linkedin-g
Home | Ik ben werkzoekende | Re-integratiebegeleiding
lasser

lasser

4
personeelsned

personeelsned

4
schoonmaker

schoonmaker

4
lasser

lasser

4
intercedent

intercedent

4
personeelsned | MiracleWeb 3.0