Testen

 

Loopbaanscan: beroepsinteressetest, cognitieve capaciteitentest en meer 


De loopbaanscan is ontwikkeld vanuit de expertise rondom "weten wat mensen beweegt". De scan is gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van assessment en organisatieonderzoek. De loopbaanscan is een combinatie van verschillende, afwisselende modules. Door met deze modules aan de slag te gaan krijgt men niet alleen meer zicht op zichzelf als persoon, maar ook op wat men kan of welk beroep men zou willen uitoefenen.

Een beroepsinteressetest, cognitieve capaciteitentest en kernkwaliteiten tet behoren onder meer tot de mogelijkheden.
 

Voor wie?
De testen en het programma zijn geschikt voor kandidaten die zich (her)oriënteren op hun loopbaan en/of diverse opleidingsmogelijkheden.

Doelen
Het bevorderen van bewustwording van de eigen mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot een opleiding of werk. Het vaststellen van tekorten in relatie tot een opleiding of een beroepskeuze. Met de uitkomsten van onder meer de beroepentest, cognitieve capaciteitentest en kernkwaliteiten test wordt antwoord verkregen op vragen als Wie ben ik? Wat wil ik? Welk beroep past bij me? Het geeft bovendien inzicht in eigen persoonlijkheid, sterke en zwakke punten en belangrijke persoonlijke motieven.

Toepassingsgebieden
Loopbaanbegeleiding, outplacement, coachingsgesprekken, re-integratie of het bevorderen van een juiste keuze voor een opleiding of voor werk. Funtioneringsgesprekken, communicatie, teambuilding en werving- en selectie.

 

Onze mobiliteitsadviseurs staan u graag te woord voor meer informatie.  direct een afspraak
loopbaanadvies

 

arrow
Personeelsned volgen: Twitter-g Facebook-g
linkedin-g
Home | Ik ben werkgever | Testen
lasser

lasser

4
personeelsned

personeelsned

4
schoonmaker

schoonmaker

4
lasser

lasser

4
intercedent

intercedent

4
personeelsned | MiracleWeb 3.0