Missie en Visie

 

Missie
Wij van Personeelsned willen mensen op de arbeidsmarkt in beweging brengen met als doel nieuw toekomstperspectief te ontwikkelen. Door advisering, coaching en training ondersteunen wij werknemers, werkzoekenden en werkgevers op het gebied van in- door- en uitstroom.  Hierin zijn we succesvol en hebben we als bedrijf duidelijk bestaansrecht verworven.

Zo willen we voor iedereen beschikbaar zijn en op een professionele, integere en innovatieve wijze naar tevredenheid ondersteunen en adviseren.

We zien het als onze opdracht Personeelsned in de markt te onderscheiden door persoonlijke benadering, kennis en kwaliteit. 

 

Visie
Door deel te nemen aan het arbeidsproces voelen mensen zich goed, nuttig en sociaal. Want werk geeft voldoening, maakt zelfstandig, kortom werken loont. Daarbij heeft iedereen recht op zelfontplooiing en maatschappelijke participatie. Werken ondersteunt dit proces.

Personeelsned wil in de toekomst zijn positie verder uitbouwen en het adres blijven voor in- en uitstroom van personeel.


Wij zijn er voor bedrijven en instellingen waarbij recent een mismatch is ontstaan tussen omzet en personeelscapaciteit.arrow
Personeelsned volgen: Twitter-g Facebook-g
linkedin-g
Home | Over personeelsned | Missie en Visie
lasser

lasser

4
personeelsned

personeelsned

4
schoonmaker

schoonmaker

4
lasser

lasser

4
intercedent

intercedent

4
personeelsned | MiracleWeb 3.0