Werving en selectie

 

Een vacature invullen?

Veel werkgevers kiezen er over het algemeen voor om de tijdrovende werving en selectie procedure uit te besteden. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u aan goed gekwalificeerd personeel te helpen.

 

Wat zijn uw voordelen?

U kunt veel tijd besparen en bovendien kunt u van onze adviseurs een intensieve begeleiding en volledige betrokkenheid bij de procedure verwachten. Ze zijn gewend om in te schatten wie er binnen uw organisatie past. Want wat is er nu prettiger om binnen een korte periode een aantal geschikte kandidaten aangeleverd te krijgen en hier de meest passende nieuwe collega uit te kiezen. 

Indien nodig maken wij de advertentietekst, u wordt alleen op de essentiële momenten betrokken bij de werving en selectie procedure en voert slechts gesprekken met een klein aantal geselecteerde kandidaten.

Wej interviewen de kandidaten op gestructureerde wijze en doen u mondeling of schriftelijk verslag. Wij bieden, indien gewenst, beide partijen anonimiteit tot het eerste kennismakingsgesprek.

 

Psychologisch onderzoek
Indien u dit wenst kan een psychologisch onderzoek onderdeel zijn van de werving en selectie procedure. Hiermee verkrijgt u extra zekerheid over de geschiktheid van de kandidaat.

 

Kosten werving en selectie
De kosten voor een werving en selectieprocedure kunnen per opdracht verchillend zijn. Om inzicht te krijgen in de kosten van een werving en selectieprocedure kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Werkgevers uit Friesland en Groningen gingen u voor
Diverse bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de werving en selectie procedure van Personeelsned. Neem eens contact op met onze mobiliteitsadviseurs.direct een afspraak
medewerkers

 

arrow
Personeelsned volgen: Twitter-g Facebook-g
linkedin-g
Home | Ik ben werkgever | Werving en selectie
lasser

lasser

4
personeelsned

personeelsned

4
schoonmaker

schoonmaker

4
lasser

lasser

4
intercedent

intercedent

4
personeelsned | MiracleWeb 3.0