Inspireer NU iedereen door het dagelijks delen van je mooiste en leukste werkervaringen.

Door alle drukte belanden we soms in een werksituatie, waarin we ons in een soort vacuüm lijken te bevinden! Het gaat niet voor of achteruit.  Er ligt helaas negativiteit op de loer. Daar willen we bij Personeelsned iets aan doen. Hoe? Door zoveel mogelijk positieve werkervaringen te delen!

Wij willen, net als iedereen, een lekkere werkdag beleven. Hoe kan jij anderen helpen? Zie hieronder de opties!

Jouw mooiste moment van de dag
Wanneer je op je werk of thuis een ervaring hebt gehad die anderen kan inspireren of helpen, deel die dan met ons en onze volgers. Dat maakt deze bijzondere periode tot een waardevolle tijd waar iets goed uit voort kan komen.

Wat kan je dan delen? Bijvoorbeeld een opmerkelijk initiatief van je collega, waar je heel blij van wordt. Of het helpen van je werkgever die er ook alles aan doet om de tent draaiende te houden. Of die ene gekke collega die de mafste grappen met iedereen uithaalt? Zit je in een werkomgeving waar heel hard wordt gewerkt aan oplossingen? Laat het weten!

Het inspireert en motiveert

Stressfactor verminderen
Het kan ook zijn dat de uitdagingen op je werk (te) groot zijn. Dit kan stress opleveren. Breng het plezier in je werk, door steeds de positieve ervaringen centraal te stellen en te delen met je collega’s. Zo help je elkaar er doorheen, hoe lang het ook duurt.

Laat jouw mooiste werkmoment anderen inspireren!
Het is inspirerend en fijn om dagelijks de mooiste momenten van anderen te ervaren. Daar kan je nooit genoeg van krijgen. Denk jij dat je een leuke of grappige werkervaring hebt? Deel deze met je collega’s, vrienden of stuur het naar Info@personeelsned.nl zo kunnen we samen anderen inspireren en motiveren. Je kunt ons uiteraard ook een Whatsapp sturen 06-53280189.

 

Werk 1 april 2022