Inspireer NU iedereen door het dagelijks delen van je mooiste en leukste werkervaringen.

Door het brutale en overheersende Corona virus zijn we nu in een werksituatie beland, waarin we ons in een soort vacuüm lijken te bevinden! De wereld is tot stilstand gekomen en de horizon lijkt nu ver bij ons vandaan. Veel mensen zijn genoodzaakt kinderen en werken volledig te combineren en in de zorg- en de foodsector werkt men zich het rambam! Waar gaat dit allemaal naar toe? Welke toekomst gaan we tegemoet?  Er ligt helaas veel negativiteit op de loer.

Daar willen we bij Personeelsned iets aan doen. Hoe? Door zoveel mogelijk positieve werkervaringen te delen!

Wij willen, net als iedereen, goed door deze periode heen komen en er positief mee omgaan. Hoe kan jij anderen helpen? Zie hieronder de opties!

Jouw mooiste moment van de dag
Wanneer je op je werk of thuis een ervaring hebt gehad die anderen kan inspireren of helpen, deel die dan met ons en onze volgers. Dat maakt deze bijzondere periode tot een waardevolle tijd waar iets goed uit voort kan komen.

Wat kan je dan delen? Bijvoorbeeld een opmerkelijk initiatief van je collega, waar je heel blij van wordt. Of het helpen van je werkgever die er ook alles aan doet om de tent draaiende te houden. Of die ene gekke collega die de mafste grappen met iedereen uithaalt? Zit je in een werkomgeving waar heel hard wordt gewerkt aan oplossingen? Laat het weten!

Het inspireert en motiveert

Stressfactor verminderen
Het kan ook zijn dat de uitdagingen op je werk (te) groot zijn. Dit kan stress opleveren. Breng het plezier in je werk, door steeds de positieve ervaringen centraal te stellen en te delen met je collega’s. Zo help je elkaar er doorheen, hoe lang het ook duurt.

Laat jouw mooiste werkmoment anderen inspireren!
Het is inspirerend en fijn om dagelijks de mooiste momenten van anderen te ervaren. Daar kan je nooit genoeg van krijgen. Denk jij dat je een leuke of grappige werkervaring hebt? Deel deze of stuur het naar Info@personeelsned.nl zo kunnen we samen anderen inspireren en motiveren. Je kunt ons uiteraard ook een Whatsapp sturen 06-53280189.

 

Werk 1 april 2020