2e Spoor Re-integratie

Ongetwijfeld doet u er als werkgever alles aan om een prettige, veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Maar ondanks deze maatregelen kan het gebeuren dat een werknemer van u langdurig ziek wordt.

Het komt zelfs regelmatig voor dat een werknemer niet meer terug kan binnen het bedrijf, omdat er geen passend werk meer beschikbaar is. Heel vervelend voor u en uw werknemer.


Wij zien altijd wel mogelijkheden

Niet meer terug kunnen in je eigen vertrouwde werkomgeving door ziekte of fysieke problemen doet nogal wat met je.

We gaan het liefst zo snel als mogelijk met uw werknemer in gesprek om te laten zien dat er buiten uw bedrijf ook opties zijn. Veel werknemers worden er altijd erg blij van als ze ontdekken dat er daadwerkelijk best nog wel mogelijkheden op werk zijn.

Het geeft weer zelfvertrouwen en energie waardoor een nieuwe baan tot de mogelijkheden gaat behoren. Bij Personeelsned zijn we optimistisch en hebben we veel ervaring en kennis van de arbeidsmarkt en weten we de plekjes te vinden.

Ervaring
Personeelsned heeft veel ervaring met het begeleiden en herplaatsen van medewerkers en willen u graag ondersteunen bij het re-integreren van uw zieke werknemer. Op termijn levert u dit een gezonde, gemotiveerde werknemer op, die weer aan het werk kan binnen of buiten uw organisatie. Ook bespaart het alle partijen veel energie, tijd en geld.

Bij Personeelsned gaan we graag kort na de ziekmelding om tafel om een succesvol begeleidingstraject te starten. Personeelsned start de dienstverlening direct na het aanmelden van uw medewerker en uitgangspunt is het vinden van een geschikte (nieuwe) werkomgeving voor uw werknemer. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden die er vaak buiten uw bedrijf zijn.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Slobodan

Via Personeelsned heb ik een erg leuke baan als Relatiebeheerder gevonden. Het is een bureau waar je goed wordt geholpen en je naast het afhandelen van formele zaken ook prima jezelf kan zijn. Dat miste ik nog wel eens bij andere bureaus.

Verder zijn ze prima bereikbaar, word je netjes te woord gestaan en heb je altijd je salaris op tijd. Bedankt!