Opleiding volgen?

Een opleiding volgen? Het kan zorgen voor een nieuwe stap in jouw carrière! Het is soms een lastige keuze, maar als je eenmaal de keuze gemaakt hebt kun jij er vol voor gaan. Wat is er nodig? Is jouw kennis nog up-to-date? Of ben jij een hele andere weg ingeslagen en is het nodig op je op dat gebied opnieuw op te leiden? Ook dat is mogelijk bij Personeelsned. Van VCA-certificaat tot een opleiding op het gebied van logistiek. Wij kijken samen wat nodig is en maken zo de juiste beslissing.

Jezelf ontwikkelen: erg belangrijk!

Een arbeidsmarkt die erg breed is! Soms heb jij een nieuwe uitdaging gevonden maar heb jij niet de juiste papieren. Wij kijken dan wat er voor jou nodig is en zorgen ervoor dat jij jezelf hierin ontwikkelt.

Werken voor Personeelsned: voordelen

Waarom je aan de slag zou moeten voor Personeelsned? Dat is eenvoudig te beantwoorden! Wij zijn het leukste uitzendbureau van Friesland. We betalen iedere week je salaris uit. We helpen je niet alleen aan een leuke baan en goede werkgever, maar ook met bijvoorbeeld loopbaanadvies. Oftewel: bij ons ben je in goede handen! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Wij staan voor je klaar om je te helpen met je sollicitatievraagstukken en helpen je graag op weg!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Tomasz

In september 2017 is Tomasz voor het eerst voor Personeelsned gaan werken. Tomasz: “Medewerkers Personeelsned zijn top, no nonsens en alles is goed geregeld”.