Door re-integratiebegeleiding weer aan het werk

Zelfs als je in een prettige, veilige en gezonde werkomgeving werkt, kun je toch langdurig ziek worden. Maar wat gebeurd er als je niet meer bij je werkgever kunt kunt terugkeren? Wat zijn dan je rechten en plichten en wat moet je allemaal doen? Handen in je haar is niet nodig, we leggen je precies uit wat je kunt verwachten.

Re-integratiebegeleiding buiten de organisatie

Is er helaas geen passend werk voor je is binnen de organisatie, dan kan onze re-integratie specialist je naar een passende externe werkomgeving begeleiden. Dan weet je zeker dat de re-integratie optimaal verloopt.

Re-integratiebegeleiding, hoe werkt dat

Samen kijken we naar de ondersteuning die het beste bij je past. Samen maken we een persoonlijk plan, waarbij we bijvoorbeeld kijken naar:
Arbeidsmarktoriëntatie
Jobhunting
Persoonlijke coaching
Sollicitatietraining
Starten van een opleiding

Re-integratiebegeleiding in Friesland of Groningen
Wil je net als vele anderen snel weer een baan vinden en professioneel advies en ondersteuning krijgen? Profiteer dan van een hoog slagingspercentage, jaren ervaring en een groot werkgeversnetwerk, waardoor onze adviseurs makkelijk contact kunnen leggen binnen bedrijven en instellingen.

Zoek je een specialist n re-integratiebegeleiding? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

“In één woord Top, aldus Jeep”

Wat kan ik zeggen! Personeelsned is voor mij: Kwaliteit, Professionaliteit en spelen goed op mijn vragen in, in 1 woord Top