Opleiding volgen?

Een opleiding volgen? Het kan zorgen voor een nieuwe stap in jouw carrière! Het is soms een lastige keuze, maar als je eenmaal de keuze hebt gemaakt kan jij er vol voor gaan. Wat is er nodig? Is jouw kennis nog up-to-date? Of ben jij een hele andere weg ingeslagen en is het nodig een opleiding te volgen? Ook dat is mogelijk bij Personeelsned. Van VCA-certificaat tot een opleiding op het gebied van logistiek. Wij kijken samen wat jij nodig hebt om te slagen.

Jezelf ontwikkelen: erg belangrijk!

Een arbeidsmarkt die erg breed is! Soms vind je een nieuwe uitdaging, maar heb je niet de juiste papieren. Wij kijken dan samen wat er voor jou nodig is en zorgen ervoor dat jij jezelf hierin ontwikkelt.

Werken voor Personeelsned: voordelen

Waarom je aan de slag zou moeten voor Personeelsned? Dat is eenvoudig te beantwoorden! Wij zijn het leukste uitzendbureau van Friesland. We betalen iedere week je salaris uit. We helpen je niet alleen aan een leuke baan en goede werkgever, maar ook met bijvoorbeeld loopbaanadvies. Oftewel: bij ons ben je in goede handen! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Jan

Jan werkt al weer bijna 11 maanden via Personeelsned. Jan: “Goed uitzendbureau, staan altijd voor je klaar en regelen gelijk als er wat is. En zijn altijd op tijd met het uitbetalen van je geld. Kortom zeer tevreden over Personeelsned.”