Outplacement begeleiding nodig?

Of het nu gaat om een reorganisatie, fusie of disfunctioneren, gedwongen ontslagen zijn echt vervelend. Niet alleen voor uw betrokken medewerkers (en blijvende medewerkers) maar ook voor u als werkgever. Het brengt veel onrust en gaat ten koste van uw reputatie, terwijl u liever laat zien dat u zich een zorgzaam werkgever toont. Wat is de beste oplossing voor alle partijen. Het antwoord daarop is passende outplacement door Personeelsned uit Sneek, met Friesland en Groningen als werkgebied. Personeelsned heeft veel ervaring met outplacement en kan u als werkgever goed door deze periode heen begeleiden.

Waarom outplacementbegeleiding

Met outplacementbegeleiding laat u uw werknemer niet aan zijn of haar lot over. U zorgt voor professionele begeleiding en laat zien dat u uw werknemers waardeert. Dat betaald zich terug in loyaliteit, waardering en inzet van uw blijvende werknemers!
Met outplacementbegeleiding voor werknemers is er garantie op vakkundige hulp bij:
• Ondersteuning bij ontslagverwerking
• Persoonlijke begeleiding
• Verkennen arbeidsmarkt
• Actieve Jobhunt door adviseurs outplacementbureau
• Hulp bij solliciteren
• Competentieonderzoek

Persoonlijke outplacement begeleiding
Iedereen is anders en daarom is de ideale ondersteuning voor elke werknemer verschillend. Wilt u dat uw werknemers optimale outplacementbegeleiding krijgen, profiteer dan van ons persoonlijke begeleidingsplan.

Vast contactpersoon
Al vanaf het kennismakingsgesprek krijgt uw medewerker een vast contactpersoon. Alles kan worden besproken en zo weet u zeker dat uw werknemer de beste ondersteuning krijgt en zo snel mogelijk een nieuwe baan vindt. U heeft er geen zorgen meer van.
Dát is de outplacementbegeleiding van Peroneelsned.
Wilt u outplacement begeleiding inzetten in Friesland, Groningen of Noord-Holland? Neem dan snel contact op en laat u overtuigen door de bewezen outplacement begeleiding van Personeelsned!

Veel werkgevers uit Friesland en Groningen gingen u voor.

Voor referenties met betrekking tot onze Outplacement trajecten kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

“Bij Personeelsned zit je goed” aldus Richard

Richard:
Een leuk en goed bureau die de leukste vacatures voor je weet te vinden. Afgelopen jaar ben ik via Personeelsned aan het werk gekomen en heb ik nu al een arbeidsovereenkomst gekregen bij het bedrijf waar ik nu met heel plezier werk.

Dus als je werk zoekt ga dan naar Personeelsned, dan zit je goed.