Outplacement begeleiding nodig?

Of het nu gaat om een reorganisatie, fusie of disfunctioneren, gedwongen ontslagen zijn erg onprettig. Niet alleen voor uw betrokken medewerker(s), maar ook voor u als werkgever. Het brengt veel onrust en gaat ten koste van uw reputatie, terwijl u liever laat zien dat u zich een zorgzaam werkgever toont.

Wat is de beste oplossing voor alle partijen! Het antwoord daarop is passende outplacement door Personeelsned uit Sneek, met Friesland en Groningen als werkgebied. Personeelsned heeft veel ervaring met outplacement en kan u als werkgever goed door deze periode heen loodsen.


Waarom outplacementbegeleiding

Met outplacementbegeleiding laat u uw werknemer niet aan zijn of haar lot over. U zorgt voor professionele begeleiding en laat zien dat u uw werknemers waardeert. Dat betaald zich terug in loyaliteit, waardering en inzet van uw blijvende werknemers!

Met outplacementbegeleiding voor werknemers is er garantie op vakkundige hulp bij:
• Ondersteuning bij ontslagverwerking
• Persoonlijke begeleiding
• Verkennen arbeidsmarkt
• Actieve Jobhunt door adviseurs Personeelsned
• Hulp bij solliciteren
• Competentieonderzoek

Persoonlijke outplacement begeleiding
Iedereen is anders en daarom is de ideale ondersteuning voor elke werknemer verschillend. Wilt u dat uw werknemers optimale outplacementbegeleiding krijgen, profiteer dan van ons persoonlijke begeleidingsplan.

Vast contactpersoon
Al vanaf het kennismakingsgesprek krijgt uw medewerker een vast contactpersoon. Zo weet u zeker dat uw werknemer de beste ondersteuning krijgt en zo snel mogelijk een nieuwe baan vindt. U heeft er geen zorgen meer van.
Dát is de outplacementbegeleiding van Peroneelsned.


Veel werkgevers uit Friesland en Groningen gingen u voor.

Bent u actief in Friesland, Groningen of Noord-Holland en wilt u Outplacement inzetten? Neem dan snel contact op en laat u overtuigen door de succesvolle outplacement begeleiding van Personeelsned!
Voor referenties met betrekking tot onze Reorganisatie en Outplacement projecten kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Slobodan

Via Personeelsned heb ik een erg leuke baan als Relatiebeheerder gevonden. Het is een bureau waar je goed wordt geholpen en je naast het afhandelen van formele zaken ook prima jezelf kan zijn. Dat miste ik nog wel eens bij andere bureaus.

Verder zijn ze prima bereikbaar, word je netjes te woord gestaan en heb je altijd je salaris op tijd. Bedankt!