Uitzendkrachten/Detacheringskrachten

Je wilt met je bedrijf flexibel zijn en goed gemotiveerde en gekwalificeerde uitzendkrachten inzetten. Bij Personeelsned zijn wij al ruim 17 jaar succesvol actief in Uitzenden, Detacheren en Werving&Selectie. Alle middelen die we bieden om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.

Nu kan je het werk nog makkelijk aan? Maar hoe zit het als er een constante hoge werkdruk ontstaat? Of wanneer er door vakantie of ziekte medewerkers wegvallen? Zo`n probleem lost je niet zomaar op. Het kost veel tijd en dus geld om dit bij te sturen. Daar komt nog bij dat je klanten er wel op rekenen dat je je afspraken nakomt. Op zo`n moment biedt Personeelsned uitkomst. Wij helpen je snel aan gemotiveerde en gekwalificeerde flexmedewerkers.


Netwerk

Bij Personeelsned zijn we in staat goed gekwalificeerd personeel te vinden. Dat kunnen we doordat we in alle jaren dat we actief zijn een groot netwerk hebben opgebouwd. Wij willen graag laten zien dat wij je kunnen voorzien van de tijdelijke uitzendkrachten of vaste medewerkers die je nodig hebt.

Als met je bedrijf flexibel wilt zijn, maar ook kwaliteit wilt blijven leveren, heeft je organisatie goed gemotiveerd en gekwalificeerd personeel nodig. Dit kan door gebruik te maken van onze Recruitment adviseurs. Uitzenden, Detacheren, Werving&Selectie zijn de middelen die we je bieden om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

“In één woord Top, aldus Jeep”

Wat kan ik zeggen! Personeelsned is voor mij: Kwaliteit, Professionaliteit en spelen goed op mijn vragen in, in 1 woord Top