Je nieuwe baan met outplacement begeleiding van Personeelsned

Je werkt het grootste deel van je leven, dus wil je het beste er van maken, nietwaar? En daar sta je dan! Na jaren van werken heb je door een reorganisatie of arbeidsconflict ontslag gekregen.
Wel even schrikken en ook teleurstelling, want hoe komt het allemaal? Ben ik niet te oud, ben ik wel interessant voor de arbeidsmarkt of is dit een mooie kans om nu eindelijk die stap in een andere richting te zetten? Allemaal vragen waarbij wij je goed kunnen helpen.

Veel werknemers, net zoals jij, maken gebruik van een outplacementtraject. Want, hoe vind je de ultieme baan waar je helemaal gelukkig bent? En hoe je sneller een nieuwe werkgever kunt vinden? Met onze ondersteuning en uitgebreide bedrijvennetwerk vind je de baan die bij je past.

Waarom outplacementbegeleiding

Is een outplacementtraject iets voor jou? In een passend tempo ga je samen met onze loopbaanadviseur aan de slag om je nieuwe ideale baan te vinden. Daarvoor hebben we een outplacementstappenplan ontwikkeld, zodat ook jij na het werk met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Persoonlijke outplacement

Outplacementbegeleiding is heel persoonlijk: ieder mens en situatie is namelijk anders. Zit jij graag vijf dagen op kantoor, of rij je liever door het hele land en ontmoet je veel mensen. Onze loopbaanspecialist maakt voor jou een plan op maat. Je positie op de arbeidsmarkt wordt in kaart gebracht en je stelt samen een plan van aanpak op. Je krijgt een vast contactpersoon die je gedurende het hele project helpt en ondersteunt, zodat jij je perfecte baan vindt.

Outplacementbegeleiding in Friesland, Groningen of Flevoland
Wil je weten welke outplacementbegeleiding bij jou past? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag de mogelijkheden. We zijn tenslotte een ervaren regionaal outplacementbureau dat werkt van uit Sneek in Friesland en Groningen.