Onze diensten

Bij Personeelsned selecteren we graag personeel voor het invullen van je vacatures, bieden we trajectbegeleiding bij Outplacement en 2e Spoor verzuim. Bovendien kunnen we op basis van onze ruime ervaring adviseren als het gaat om reorganisatie. Onze speerpunten daarbij zijn; een duidelijk antwoord op de vragen die er liggen, bieden van kwaliteit en resultaten. Veel opdrachtgevers hebben dat al ervaren, we laten het graag zien.

Personeelsned is er voor u in goede en slechte tijden.
Bel of mail (06-53280189) ons gerust voor een afspraak, we komen graag even langs.

Personeelsned helpt je verder

Welkom bij Personeelsned

Bij Personeelsned zorgen we graag voor mensen en werk. Of dit nu gaat om het werven van Personeel, Outplacement- of Re-integratie trajecten. Personeelsned helpt je verder. Ons team bestaat uit professionals met ruime ervaring, kennis en hebben allemaal een groot zakelijk netwerk. We weten wat er speelt in de markt waardoor we snel en passend kunnen inspelen op ieders wensen.

Onze dienstverlening
Onze dienstverlening bestaat vooral uit het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in Noord Nederland. Hier houdt het echter niet op, zo helpen wij ook bij uitstroom van personeel middels outplacementtrajecten, 2e spoor re-integratie. Een full service dienstverlening waar je uit kunt kiezen wat je nodig hebt.

Personeelsned → Persoonlijk
Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Elke situatie is anders en ieder bedrijf of persoon heeft zijn knelpunten waar we graag naar luisteren en oplossingen voor bedenken. "De persoonlijke aandacht voelt als een warm bad" horen we vaak van onze klanten. Iedereen is dus welkom voor een goed gesprek en vers kop koffie of thee.

Uiteraard komen we ook graag langs. We vinden het altijd erg leuk om in de keuken van onze opdrachtgevers te kijken. We kunnen de situatie beter inschatten, een goede match realiseren of oplossing aandragen.

Missie → Succes
Ons doel is om mensen op de arbeidsmarkt in beweging brengen met als hoofddoel nieuw toekomstperspectief te ontwikkelen. Hierin zijn we al ruim 17 jaar succesvol.

Visie → Werk maakt gelukkig 
Door deel te nemen aan het arbeidsproces voel je je goed, nuttig en doe je veel sociale contacten op. Werk geeft voldoening en maakt je zelfstandig, kortom werken loont. Kortom, het vinden van een passende baan maakt je gelukkig. Wij zullen er alles aan te doen hier een bijdrage aan te leveren.

 

Lees meer