Hoe het begon

Oprichter Wiep Bosgraaf was al een tijdje werkzaam in de uitzendbranche en ambieerde het zelfstandig opstarten van een uitzendbureau. Met name het matchingsproces, werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengen en adviseren op het gebied van Human Resource Management, waren de speerpunten. Hij zag kansen en realiseerde daarom in 2003 Personeelsned. Samen met zijn medewerkers groeide het uitzendbureau al snel uit naar een Full-service mobiliteitsbureau met een brede dienstverlening. Vele duizenden werkzoekenden hebben in de afgelopen jaren via Personeelsned een leuke baan gevonden of hebben naar volle tevredenheid loopbaanadvies ontvangen. Nu ruim 17 jaar later zet vestigingsmanager Jorrit Doting het bedrijf in deze geest door, maar met zijn eigen twist.

Waarom kies je voor Personeelsned?

Bij Personeelsned krijg je intensieve begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan of het bepalen van jouw nieuwe koers! Wij zijn specialisten op het gebied van vacatures, uitzenden, loopbaanadvies en outplacementbegeleiding en dat is een unieke combinatie. Wij streven altijd naar een goede match tussen jou en je nieuwe werkomgeving. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben jij in goede handen. Wij stoppen niet eerder dan wanneer jij tevreden bent! Je bent verzekerd van de beste recruiters en loopbaanspecialisten die voor jou aan de slag gaan.

En heb je twijfels over je loopbaan? Geen probleem hoor, dat komt heel vaak voor en wij kunnen je goed helpen. Dat doen we door je te informeren over jouw mogelijkheden en je te begeleiden bij het maken van loopbaankeuzes en het volgen van een loopbaanoriëntatie traject.

Het doel van Personeelsned

Wij helpen jou als werkzoekende bij het vinden van een passende baan of het geven van antwoorden op de loopvragen die je wellicht hebt. Voel je goed bij de loopbaankeuzes die je maakt en om dit doel te bereiken focussen wij ons op een persoonlijke en intensieve samenwerking. Je kunt altijd bij ons terecht, ook buiten de reguliere kantooruren. Kom bij ons langs op ons kantoor in Sneek.

Onze visie

Als startende of ervaren werknemer is zekerheid een belangrijk gegeven. Zekerheid is voor de één brood op de plank en voor de ander het hebben van een doel in het leven: een leuke baan bij een moderne werkgever. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij die zekerheid hebt én behoudt. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

Neem gerust contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak