Welkom bij Personeelsned

Personeelsned is een echt succesverhaal. Oprichter Wiep Bosgraaf had altijd al de drang en passie om te ondernemen en greep in 2003, zo’n 16 jaar geleden, zijn kans om dit met Personeelsned te realiseren. Samen met zijn medewerkers wist hij Personeelsned door innovatieve dienstverlening in korte tijd te laten uitgroeien naar een succesvol bureau voor uitzenden en arbeidsmobiliteit.

Ondernemen op de arbeidsmarkt is altijd interessant. Er zijn voortdurend ontwikkelingen en veranderingen, omdat je met mensen werkt. Dus altijd veel te doen en vooral ook met veel plezier! Met de nieuwe commercieel directeur Ewoud Hartog, die sinds kort de dagelijkse leiding heeft opgepakt, gaat Personeelsned verder met het beïnvloeden en veroveren van de regionale arbeidsmarkt.

Waar kan je op rekenen

Bij Personeelsned krijg je te maken met experts op het gebied van werk. Uitzenden en outplacement, een unieke combinatie! Wij doen dit voor iedereen en streven altijd naar een goed gevoel tussen jou en je nieuwe werkomgeving.

Visie

Bij Personeelsned geloven we in de kracht van jongeren, de nieuwe generatie vakmensen.
We willen allemaal geld verdienen, want dat geeft een goed leven, stabiliteit, een mooie auto, vakanties of een flinke bankrekening en dus vrijheid. Wil je dat? Dan moet je er wel hard voor werken. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Doel

Ons doel is het beste adres te zijn voor gemotiveerde werkzoekenden. We zoeken naar een omgeving waar je jezelf kan ontwikkelen, kunt werken op plekken waarvoor je enthousiasme voelt en goed en snel betaald krijgt. Om ons doel en visie te bereiken focussen wij op een persoonlijke en intensieve samenwerking…..en dat 24/7.