Kies je voor Personeelsned? Dan ben jij in goede handen. Wij gaan ervoor om jou aan een (nieuwe) perfecte werkplek te helpen. Wij stoppen niet eerder dan wanneer jij tevreden bent! Je bent verzekerd van de beste recruiters die voor jou aan de slag gaan. Ons enthousiasme en energie voor het vak zal jij duidelijk merken.

Hoe het begon

Oprichter Wiep Bosgraaf had de passie om een uitzendbureau te beginnen. Hij zag kansen en realiseerde in 2003 Personeelsned. Samen met zijn medewerkers groeide het uitzendbureau al snel uit naar een arbeidsmobiliteitsbureau met een brede innovatieve dienstverlening.

Personeelsned: waarom kies je voor ons?

Passende begeleiding geven in het vinden van een nieuwe baan, dat vinden wij belangrijk! Bij ons ben je verzekerd dat je te maken hebt met experts op het gebied werk! Uitzenden, loopbaanadvies en outplacement: een unieke combinatie. Wij streven altijd naar een goede match tussen jou en je nieuwe werkomgeving. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Het doel van Personeelsned

Wij helpen je met het vinden van een nieuwe baan. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jij terecht komt in een omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Je gevoel speelt hierbij een grote rol en uiteraard ondersteunen wij je ook in de onderhandelingen over je salaris. Om dit doel te bereiken focussen wij ons op een persoonlijke en intensieve samenwerking. Je kunt altijd bij ons terecht: 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Onze visie

Als startende of ervaren werknemer is zekerheid een belangrijk gegeven. Zekerheid is voor de één brood op de plank en voor de ander het hebben van een doel in het leven: een leuke baan. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij die zekerheid hebt én behoudt. Wij gaan graag voor jou aan de slag!