GRATIS RIJBEWIJS

Woon jij in Friesland en wil jij gratis je rijbewijs halen? Dat kan bij Personeelsned!

Doorgroeimogelijkheden

Kom bij ons werken en dan kan je lessen op onze kosten! Naast rijbewijscursussen bieden wij nog veel meer opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Personeelsned investeert graag in de ontwikkeling van haar medewerkers door diverse opleidingen en trainingen aan te bieden. Dit kan gaan over vakgerichte cursussen, soft skill trainingen, of zelfs doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Divers aanbod aan banen

Bij Personeelsned hebben we een schat aan mogelijkheden als het gaat om jouw carrière. Onze diversiteit aan banen betekent dat er voor iedereen iets passends is, of je nu op zoek bent naar een specifieke functie of juist openstaat voor verschillende uitdagingen. We begrijpen dat elke werknemer uniek is met eigen ambities en doelen, en daarom bieden we een breed scala aan functies aan in verschillende sectoren. Check gelijk onze recente vacatures, misschien zit er iets voor je tussen.

Persoonlijke dienstverlening

Wanneer je deel uitmaakt van ons team, ben je niet alleen een nummer. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Nieuwe werknemers kunnen rekenen op individuele aandacht en hulp bij het vinden van de juiste baan die aansluit bij hun persoonlijke en professionele doelen. Of het nu gaat om carrièrecoaching of ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling, ons doel is om je te helpen groeien en je potentieel volledig te benutten.

Beloning

Er zijn nóg meer voordelen als je komt werken bij Personeelsned. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die concurreren met de beste in de branche. Dit omvat een competitief salaris, voldoende vakantiedagen, een solide pensioenregeling en andere aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij begrijpen dat waardering en beloning essentieel zijn voor het welzijn en de motivatie van onze medewerkers.

Gezelligheid

Tot slot is de werksfeer bij Personeelsned iets waar we trots op zijn. We streven ernaar om een gezellige en ondersteunende werkomgeving te creëren, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Onze bedrijfscultuur is gericht op samenwerking, respect en ondersteuning, en we geloven dat dit bijdraagt aan een positieve ervaring voor al onze medewerkers. Het is deze aanpak die Personeelsned onderscheidt als een geweldige plek om te werken.

Waar wacht je dus nog op?

Ben jij al helemaal overgehaald? Upload of stuur je CV dan nu naar info@personeelsned.nl, of app 0653280189. Voor meer informatie kan je ook altijd even contact met ons zoeken.