Personeel nodig? Of is het juist tijd om afscheid te nemen?

Wij zijn Personeelsned en wij helpen u graag met de selectie van uw nieuwe collega’s, begeleiding bij outplacement, of 2e spoor verzuim.

Snelle resultaten op de personeelsvragen die er liggen is een belofte die we, inmiddels al weer 20 jaar, bij veel opdrachtgevers hebben kunnen waarmaken. Wij laten het graag zien!

Personeelsned in goede en slechte tijden.
Bel (06-53280189) of mail ons gerust voor een afspraak, we komen graag even langs.

Personeelsned brengt je verder

Welkom bij Personeelsned

Bij Personeelsned zorgen we graag voor mensen en werk. Of dit nu gaat om het werven van personeel, outplacement, of re-integratie trajecten. Personeelsned helpt u verder. Met onze specialisten kunnen we de flexibiliteit en ervaring bieden waar u als verantwoordelijke naar op zoek bent.
De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment. Dat is waar het om draait. Zo speelt u in op kansen en creëer je groei en succes. We praten graag met u verder! We zijn nieuwsgierig naar u, uw organisatie en personeelsvraagstukken.

Onze dienstverlening
Onze dienstverlening bestaat dus vooral uit het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in Friesland. Hier houdt het echter niet op! Zo helpen wij u ook bij noodzakelijke uitstroom van personeel middels outplacementtrajecten of 2e spoor re-integratie. Een full service dienstverlening. Kies wat u nodig heeft.

Personeelsned → Persoonlijk
Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Elke situatie is anders en ieder bedrijf of persoon heeft zijn knelpunten waar we graag naar luisteren en oplossingen voor bedenken. "De persoonlijke aandacht voelt als een warm bad" horen we vaak van onze klanten. Iedereen is dus welkom voor een goed gesprek met daarbij een lekkere kop koffie of thee.

Missie → Succes
Ons doel is om mensen op de arbeidsmarkt in beweging te brengen met als hoofddoel een nieuw toekomstperspectief te ontwikkelen. Hierin zijn we al ruim 20 jaar succesvol.

Visie → Werk maakt gelukkig 
Door deel te nemen aan het arbeidsproces voel je je goed, nuttig, en doe je veel sociale contacten op. Werk geeft voldoening en maakt je zelfstandig. Kortom, werken loont.

Lees meer