Help! Hoe zorg ik voor re-integratie als werkgever?

Het uitvoeren van re-integratie door werkgevers kan best lastig zijn. Is het inzetten van een re-integratiebureau daarom niet handig voor uw bedrijf? Zelf als u er álles aan doet om een prettige, veilige en gezonde werkomgeving te creëren, kan het gebeuren dat uw werknemers toch langdurig ziek zijn. Hebben ze een ruime tijd hun werk niet kunnen doen, dan moeten ze weer re-integreren. Een zorgzaam bedrijf heeft tevreden werknemers. Als na afwezigheid de re-integratie goed wordt verzorgd, voelt men zich gewaardeerd en zijn uw werknemers nog meer gemotiveerd. Kies net als vele anderen, voor een professioneel re-integratiebureau, zodat uw werknemers verrast worden door een persoonlijke re-integratiebegeleiding.

Wat gebeurd er als ik geen re-integratie verzorg?

Een ondernemer die vooruit ziet bespaart niet door af te zien van het gebruik van een re-integratiebureau, want de kans dat u uiteindelijk duurder uit bent is erg groot. Is de re-integratie uiteindelijk niet volgens de richtlijnen van de Wet Verbetering Poortwachter, dan kan dat leiden tot het doorbetalen van 2 tot 3 jaar salaris en een forse premieverhoging! Als zorgzaam bedrijf huurt u daarom een goed re-integratiebureau in, dan weet u zeker dat u weinig risico loopt en de re-integratiebegeleiding voorspoedig verloopt. Personeelsned ontzorgd u hier graag in.

Persoonlijk re-integratiebureau

Bij een zorgzaam bedrijf functioneren de werknemers snel weer als voorheen. Met het persoonlijk re-integratieplan wordt er een op de werknemer afgestemd traject gestart, zodat deze de beste re-integratiebegeleiding krijgt. Na het intensieve programma kan uw werknemer weer binnen (re-integratie 1e spoor) of buiten (re-integratie 2e spoor) uw organisatie prima functioneren.

Kosten re-integratietraject

Omdat situaties per werknemers verschillen geldt dit ook voor de kosten van een re-integratietraject. Voor de kosten van een re-integratietraject kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Re-integratiebureau in Friesland

Zoekt u een professioneel re-integratiebureau in Friesland? Ontdek de kracht van Personeelsned en neem direct contact op!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Walinga

Top Recruitmentbureau! Betrouwbaar, professioneel, afspraak = afspraak.