Reorganisatie

Wanneer er door economische omstandigheden of zelfs een pandemie sprake is van een reorganisatie binnen je bedrijf brengt dat, voor de medewerkers die het ondergaan, veel onrust en vragen met zich mee.

Wij bij Personeelsned zijn gewend om met deze situaties om te gaan en willen u graag op een persoonlijke en professionele wijze coachen en ondersteunen.
Zo begint het vaak met een oriënterend gesprek over een mogelijke reorganisatie, het opstellen van sociaal plan en vervolgens het intensief begeleiden en coachen van de medewerkers die de reorganisatie ondergaan.

Bij een reorganisatie staat het belang van het personeel en het voorbestaan van het bedrijf centraal. Er moet dus een goed sociaal plan worden opgesteld, waarmee alle partijen tevreden kunnen zijn. Een belangrijk onderdeel van het sociaal plan is het outplacementtraject met als doel “van werk naar werk” te gaan voor de medewerkers door maatwerk en intensieve persoonlijke begeleiding.

Op tijd beginnen
Een oriënterend gesprek met een adviseur van Personeelsned kan al veel duidelijkheid bieden en antwoorden geven op dringende vragen. Veel kan je uiteraard zelf doen, maar voordat je alles helder hebt ben je ook al weer veel tijd verloren. Bij Personeelsned werken ervaren HRM- en Reorganisatieprofessionals die je graag bijpraten en adviseren.

Wacht niet te lang neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Niels

Top bedrijf ! Onder het genot van een bakje koffie hebben ze erg snel wat voor mij kunnen regelen ! Zeker een aanrader.