Reorganisatie advies

Economische omstandigheden of zelfs een pandemie kunnen een reorganisatie van jouw bedrijf veroorzaken. Helaas brengt dit veel onrust en vragen met zich mee, met name onder uw medewerkers.

Wij bij Personeelsned zijn gewend om met deze situaties om te gaan. Wij kunnen u op een persoonlijke en professionele wijze coachen en ondersteunen. Het traject begint vaak met een oriënterend gesprek over een mogelijke reorganisatie. Vervolgens wordt het sociaal plan opgesteld. Uiteindelijk volgt het intensief begeleiden en coachen van de medewerkers die de reorganisatie ondergaan.

Bij een reorganisatie staat het belang van het personeel en het voorbestaan van het bedrijf centraal. Er moet dus een goed sociaal plan worden opgesteld, waarmee alle partijen tevreden kunnen zijn. Een belangrijk onderdeel van het sociaal plan is het outplacementtraject. Het doel hiervan is medewerkers naadloos “van werk naar werk” te plaatsen. Dit is mogelijk door middel van maatwerk en intensieve persoonlijke begeleiding.

Op tijd beginnen
Een oriënterend gesprek met een adviseur van Personeelsned kan al veel duidelijkheid bieden en antwoorden geven op dringende vragen. Veel kan je uiteraard zelf doen, maar voordat je alles helder hebt ben je ook al weer veel tijd verloren. Bij Personeelsned werken ervaren HRM- en reorganisatieprofessionals die je graag bijpraten en adviseren.

Wacht niet te lang neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Niek

Ontzettend fijne tijd gehad via dit recruitmentbureau. Aan de hand van jouw skills, weten ze heel goed te vinden wat je nodig hebt. Daarnaast voelt het ook niet alsof je een nummertje bent zoals bij andere bureaus, je wordt gezien en behandelt als persoon. Geen slechte ervaring gehad hier.