Outplacement

Ben je door een gedwongen ontslag of ontbinding van je arbeidsovereenkomst, met wederzijds goedvinden, in een outplacement terecht gekomen? Wees dan niet ongerust, wij kunnen je goed helpen en begeleiden bij het vinden van een nieuwe en goed betaalde werkomgeving.

Wat betekent outplacement voor jou?

Outplacementbegeleiding is dus heel persoonlijk: want jij bent uniek en ieder mens en situatie is namelijk anders. Zit jij graag vijf dagen op kantoor, of rij je liever door het hele land en ontmoet je veel mensen. Voor een periode van 3 tot 6 maanden maakt onze loopbaanadviseur speciaal voor jou een outplacement plan op maat. Je positie op de arbeidsmarkt wordt in kaart gebracht en je stelt samen een plan van aanpak op. Je krijgt een vast contactpersoon die je gedurende het hele project helpt en ondersteunt, zodat jij je perfecte baan vindt.

Welke outplacementbegeleiding past bij jou

Sommige outplacementkandidaten schuiven binnen een paar weken al bij hun nieuwe werkgever of functie aan, anderen hebben meer tijd nodig om hun droombaan te vinden. Welke outplacementbegeleiding het beste bij jou gaan we precies uitzoeken en hoeveel tijd je ook nodig hebt, je krijgt professionele outplacementbegeleiding net zolang tot jij je baan hebt gevonden.

Maak vrijblijvend een afspraak, wij helpen jou graag verder bij het vinden van een nieuwe baan!

https://www.youtube.com/watch?v=Ss3LOX-R5dU

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

“Bij Personeelsned zit je goed” aldus Richard

Richard:
Een leuk en goed bureau die de leukste vacatures voor je weet te vinden. Afgelopen jaar ben ik via Personeelsned aan het werk gekomen en heb ik nu al een arbeidsovereenkomst gekregen bij het bedrijf waar ik nu met heel plezier werk.

Dus als je werk zoekt ga dan naar Personeelsned, dan zit je goed.