Outplacement

Ben je door een reorganisatie of arbeidsconflict in een outplacement terecht gekomen? Dit kan soms veel stress met zich meebrengen, maar wees dan niet ongerust. Wij kunnen je goed ondersteunen en begeleiden bij het vinden van een nieuwe leuke werkomgeving.

Wat betekent outplacement voor jou?

Als je kiest voor een outplacementtraject bij Personeelsned kies je voor een individueel maatwerkprogramma. Op basis van een persoonlijk intakegesprek stellen we vast waar de accenten in jouw outplacementprogramma moeten liggen, passend bij jouw situatie.
Vervolgens begeleiden wij jou in het vinden van je nieuwe baan. Wil je liever een parttime baan of voor jezelf beginnen? Ook daarin ondersteunen wij jou. Wij hebben al veel kandidaten succesvol geholpen met hun outplacement.

Vind je ideale baan met outplacement!

Je werkt het grootste deel van je leven, dus wil je het beste er van maken, nietwaar? Door ontslag of behoefte aan een andere werkomgeving maken veel werknemers, net zoals jij, gebruik van outplacementbegeleiding. Maar hoe vind je de ultieme baan waar je helemaal gelukkig bent? Weet je wat je wensen zijn en hoe je sneller een nieuwe werkgever kunt vinden? Bij ons leer je wat je talenten en leerpunten zijn en vind je de baan die bij je past.

Waarom outplacementbegeleiding

Is outplacementbegeleiding iets voor jou? Misschien verwacht je dit in de toekomst nodig te hebben, of zit je niet lekker in je vel op het werk en heeft dit een negatieve invloed op je privéleven. Met outplacementbegeleiding vind je samen een nieuwe ideale baan, zodat ook jij na het werk met een glimlach op je gezicht weer thuiskomt.

Persoonlijke outplacementbegeleiding

Outplacementbegeleiding is dus heel persoonlijk: ieder mens en situatie is namelijk anders. Zit jij graag vijf dagen op kantoor, of rij je liever door het hele land en ontmoet je veel mensen. Onze loopbaanadviseur maakt speciaal voor jou een outplacement plan op maat. Je positie op de arbeidsmarkt wordt in kaart gebracht en je stelt samen een plan van aanpak op. Je krijgt een vast contactpersoon die je gedurende het hele project helpt en ondersteunt, zodat jij je perfecte baan vindt.

Welke outplacementbegeleiding past bij jou

Sommige outplacementkandidaten schuiven binnen een paar weken al bij hun nieuwe werkgever of functie aan, anderen hebben meer tijd nodig om hun droombaan te vinden. Welke outplacementbegeleiding het beste bij jou past heeft te maken met verschillende factoren. Hoeveel tijd je ook nodig hebt, je krijgt professionele outplacementbegeleiding net zolang tot jij je baan hebt gevonden.

Maak vrijblijvend een afspraak, onze specialisten helpen jou graag verder bij het vinden van een nieuwe baan!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Tomasz

In september is Tomasz voor het eerst voor Personeelsned gaan werken. Tomasz: “Medewerkers Personeelsned zijn top, no nonsens en alles is goed geregeld”.