Outplacementtraject: voor werkgevers

Gedwongen afscheid nemen van je collega’s is niet altijd gemakkelijk, maar soms word je door de economische situatie er toe gedwongen om te reorganiseren. Ook kan er sprake zijn van een arbeidsconflict waardoor je afscheid van elkaar neemt. De mobiliteitsadviseurs van Personeelsned hebben al meer dan 16 jaar ervaring en kunnen u hierbij uitstekend begeleiden en adviseren. Wij nemen alles uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw bedrijf en kunt u toch op een positieve manier afscheid nemen van uw personeel. Wij hebben al veel opdrachtgevers succes geholpen met onze outplacementbegeleiding? Benieuwd naar onze voorgaande projecten? Vraag een van onze specialisten!

Outplacementtraject: voor werkzoekenden

Ben je door een reorganisatie of arbeidsconflict in een outplacement terecht gekomen? Dit kan soms stress met zich meebrengen, wees dan niet ongerust. Wij kunnen je goed ondersteunen en helpen bij het vinden van een nieuwe leuke werkomgeving.

Wat levert outplacement op?

Kies je als werknemer voor outplacementbegeleiding, dan begeleiden wij jou in het vinden van ene nieuwe baan. Wil je liever een parttime baan of voor jezelf beginnen? Ook daarin ondersteunen wij jou. Wij hebben al veel kandidaten succesvol geholpen met hun outplacement.

Interesse in outplacementbegeleiding?

Heeft u door een arbeidsconflict of reorganisatie behoefte aan outplacementbegeleiding? Wij zijn actief in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Holland. Maak vrijblijvend een afspraak, onze specialisten helpen jou graag verder bij het vinden van een nieuwe baan!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Wij staan voor je klaar om je te helpen met je sollicitatievraagstukken en helpen je graag op weg!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Slobodan

Via Personeelsned heb ik een erg leuke baan als Relatiebeheerder gevonden. Het is een bureau waar je goed wordt geholpen en je naast het afhandelen van formele zaken ook prima jezelf kan zijn. Dat miste ik nog wel eens bij andere bureaus.

Verder zijn ze prima bereikbaar, word je netjes te woord gestaan en heb je altijd je salaris op tijd. Bedankt!