Nieuwe collega’s nodig?

U heeft personeel nodig, en wij kunnen u daarbij helpen! Door middel van onze creativiteit en uiteraard ons wervingskanaal vinden wij snel de meest geschikte kandidaten voor u.

Dat er momenteel sprake is van een groot tekort aan personeel, dat weet iedereen. Toch zijn wij heel vaak in staat een geschikte kandidaat te vinden. Het kost tijd en inspanning, maar als we het dan weer voor elkaar krijgen geeft dat ons enorm veel voldoening.

Vervolgens kunt u door middel van uitzenden, detacheren of werving & selectie uw nieuwe collega laten instromen. Het middel maakt eigenlijk niet zoveel uit, als u maar weer aan leuke en gemotiveerde werknemers wordt geholpen.

Wat ons geheim is? Neem vooral contact op en dan vertellen wij u dat graag.

Netwerk

Een tipje van de sluier? Bij Personeelsned zijn we in staat goed gekwalificeerd personeel te vinden, doordat we in alle jaren een groot netwerk hebben opgebouwd.

Daar maken we volop gebruik van! Wij willen graag laten zien dat wij u verder kunnen helpen als u tijdelijk personeel nodig heeft, of medewerkers die meteen in dienst gaan. Neem nu contact op.

 

 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Walinga

Top Recruitmentbureau! Betrouwbaar, professioneel, afspraak = afspraak.