Re-integratie 2e spoor

Ongetwijfeld doet u er als werkgever alles aan om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Ondanks deze maatregelen kan het gebeuren dat een werknemer van u langdurig ziek wordt. Het komt zelfs regelmatig voor dat een werknemer niet meer terug kan binnen het bedrijf, omdat er geen passend werk meer beschikbaar is. Heel vervelend voor u en uw werknemer. Gelukkig is daar een mooie oplossing voor. Personeelsned biedt u help bij re-integratie 2e spoor en helpt zo uw medewerker aan een nieuwe baan.

Wij zien altijd wel mogelijkheden

Niet meer terug kunnen in je eigen vertrouwde werkomgeving door ziekte of fysieke problemen doet nogal wat met je. We gaan het liefst zo snel als mogelijk met uw werknemer in gesprek om te laten zien dat er buiten uw bedrijf ook opties zijn. Veel werknemers worden er altijd erg blij van als ze ontdekken dat er daadwerkelijk best nog wel mogelijkheden op een andere plek zijn. Bij Personeelsned zijn we optimistisch en hebben we veel ervaring en kennis van de arbeidsmarkt en weten we de plekjes te vinden.

Ervaring

Personeelsned heeft veel ervaring met het begeleiden en herplaatsen van medewerkers omtrent re-integratie 2e spoor, en wij willen u graag ondersteunen bij het re-integreren van uw zieke werknemer. Op termijn levert u dit een gezonde, gemotiveerde werknemer op, die weer aan het werk kan binnen of buiten uw organisatie. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden! Neem daarom nu contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

“Bij Personeelsned zit je goed”, aldus Richard

Een leuk en goed bureau die de leukste vacatures voor je weet te vinden. Afgelopen jaar ben ik via Personeelsned aan het werk gekomen en heb ik nu al een arbeidsovereenkomst gekregen bij het bedrijf waar ik nu met heel plezier werk. Dus als je werk zoekt ga dan naar Personeelsned, dan zit je goed.