Een handige tool voor iedereen die op zoek is naar een baanwerk

Een eerste indruk maak je maar een keer. Je wilt je onderscheiden op de arbeidsmarkt en het is belangrijk dat jij opvalt. Dit doe je met een professionele en representatieve cv. Onderscheid je van andere sollicitanten en vergroot daardoor je kans op een baan. Daarnaast bespaar je veel tijd en ergernis met het maken van een cv. Een handig en nuttig online hulpmiddel waarmee je binnen een aantal minuten een professionele cv kunt downloaden.

Waar wacht je nog op? Gebruik de gratis tool van Cloudcv en solliciteer nog vandaag op jouw droombaan!

 

Is jouw cv nog ok? Doe de gratis cv-check!

Solliciteren, maar niet zeker over de inhoud van jouw cv? Doe dan de gratis cv-check van Personeelsned. Ons team van specialisten gaat aan de slag met jouw cv. Kijkt naar de opmaak, inhoud en daarbij ook naar de branche waar jij wilt gaan solliciteren. Wij geven jou advies hoe jij het beste een cv opstelt, zodat jij je kans op succes vergroot! Mail je CV.

Gratis cv-check: voordelen

Waarom Personeelsned jouw cv moet checken? Wij geven je een aantal voordelen:

  • Concrete verbeterpunten zodat jij meer kans op succes hebt;
  • Tips over de lay-out;
  • Wij kijken naar het doel van jouw cv en geven daarover advies;
  • Meer zekerheid over de inhoud van jouw cv;
  • Een goede cv valt op.

Mail je CV en dan kijken we graag even of er eventueel nog aanpassingen nodig zijn.

Het belang van een goede cv

Waarom een goede cv zo belangrijk is? Het is jouw visitekaartje bij een sollicitatie naast dat je vaak een motivatiebrief moet schrijven is ook de cv erg belangrijk. Jouw cv is het eerste wat jouw toekomstige werkgever leest. Is jouw cv rommelig of onduidelijk? Dan is de kans groot dat jouw motivatiebrief niet eens gelezen wordt. Een cv moet een goede eerste indruk achterlaten. In veel gevallen zijn er veel reacties, het is dan van belang dat jouw cv eruit springt. Dit door een mooie en overzichtelijke lay-out, wat een goed beeld geeft van wie jij bent. Het is van belang dat er relevante werkervaring opstaat en ook opleidingen en cursussen die jij gevolgd hebt. Onderscheiden door middel van een cv is dus mogelijk! Daarom is het op orde hebben van jouw cv van belang.

Binnenkort solliciteren? Doe de check!

Ga jij binnenkort solliciteren op een baan? Doe dan snel de gratis cv-check van Personeelsned. Zo weet jij of jouw cv nog up-to-date is en wat je eventueel nog kunt verbeteren. Wacht niet langer, neem contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Tomasz

In september is Tomasz voor het eerst voor Personeelsned gaan werken. Tomasz: “Medewerkers Personeelsned zijn top, no nonsens en alles is goed geregeld”.