Door re-integratiebegeleiding weer werken

Zelfs als je in een prettige, veilige en gezonde werkomgeving werkt, kun je toch langdurig ziek worden. Maar wat gebeurd er als je niet meer bij je werkgever kunt terugkeren? Wat zijn dan je mogelijkheden? Geen paniek, we leggen je precies uit wat je kunt verwachten.

Re-integratiebegeleiding, hoe werkt dat?

Re-integratiebegeleiding is een proces waarbij je begeleid wordt in het vinden van een nieuwe baan na een periode van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Het doel is om jouw terugkeer op de arbeidsmarkt zo soepel en succesvol mogelijk te maken. Dit proces begint met een grondige evaluatie van je vaardigheden, interesses en beperkingen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de soort werkzaamheden die het beste bij je passen. Vervolgens werken we samen met jou aan het opstellen van een persoonlijk re-integratieplan. Dit plan bevat doelen en stappen om je weer aan het werk te helpen in een baan die aansluit bij je capaciteiten en wensen.

Dit kan inhouden dat we je helpen bij het opfrissen of ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, bijvoorbeeld door trainingen of cursussen. Ook kunnen we je ondersteunen bij het sollicitatieproces, van het opstellen van een cv tot het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Bovendien maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van werkgevers om passende werkgelegenheden voor je te vinden. Ons team van ervaren re-integratiecoaches staat voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens dit hele traject. Samen zetten we alles op alles om je weer aan een baan te helpen waar je energie van krijgt en waarin je je gewaardeerd voelt.

Hulp nodig?

Wil je net als vele anderen snel weer een baan vinden? Profiteer dan van onze ervaring en expertise in re-integratiebegeleiding! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Jan

Goed bureau, staan altijd voor je klaar en regelen alles gelijk als er wat is. Ze zijn altijd op tijd met het uitbetalen van je geld. Kortom zeer tevreden over Personeelsned.