Twijfels over je huidige baan?

Heb jij twijfels over je huidige baan? Ga jij niet meer met plezier naar je werk? Wij van Personeelsned helpen je graag verder met loopbaanadvies.

Wij verzorgen een loopbaanadvies op maat en we bekijken samen hoe jij je kunt ontwikkelen. Misschien is dit binnen jouw huidige functie, door het volgen van een opleiding, of het maken van een carrièreswitch. Alles is mogelijk. Het zijn belangrijke vragen die je misschien graag eens met een expert bespreekt. Bij Personeelsned hebben wij ervaren adviseurs die jou hierin verder kunnen helpen.

Loopbaanadvies: het traject

Kies je voor een loopbaanadvies van Personeelsned? Dan kijken we eerst wat jouw wensen en behoeften zijn in jouw carrière. Samen ontdekken wij welke richting jij op wilt. Dat kan met behulp van een aantal gesprekken als ook met een beroepskeuze- of persoonlijkheidstest om zo beter jouw wensen in kaart te brengen. Hierna is je beroepskeuze wel duidelijk of helpen we jou met het kiezen van je nieuwe opleiding.

Keuze gemaakt?

Heb jij een keuze gemaakt voor een nieuwe stap in jouw leven? Ook dan helpen wij je verder. Met je nieuwe CV kan onze afdeling Recruitment een baan voor je zoeken. Ook dat is mogelijk bij Personeelsned. Jij kiest altijd zelf, maar wij informeren je over alle mogelijkheden die er zijn.

Wacht niet langer, wij helpen je verder!

Herken jij je in bovenstaande situaties? Wacht dan niet langer. Wij helpen je graag met het maken van keuzes. Wij verzorgen loopbaanadvies in Friesland. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Jan

Goed bureau, staan altijd voor je klaar en regelen alles gelijk als er wat is. Ze zijn altijd op tijd met het uitbetalen van je geld. Kortom zeer tevreden over Personeelsned.