Twijfels over je huidige baan?

Heb jij twijfels over je huidige baan? Ga jij niet meer naar plezier naar je werk of heb je het gevoel dat je vastzit in jouw carrière? De adviseurs van Personeelsned helpen je graag verder. Wij verzorgen een persoonlijk loopbaanadvies en kijken waar jij je kunt ontwikkelen. Wellicht is dit binnen jouw huidige functie of een nieuwe opleiding volgen of een carrièreswitch. Alles is mogelijk. Het zijn belangrijke vragen die je waarschijnlijk niet zomaar zelf kunt beantwoorden. Bij Personeelsned hebben wij ervaren adviseurs die jou hierin verder kunnen helpen.

Loopbaanadvies: het traject

Kies je voor een loopbaanadvies van Personeelsned? Dan kijken we eerst in een kennismakingsgesprek waar jij heen wilt en wat jouw wensen en behoeften zijn in jouw carrière. Samen ontdekken wij welke richting jij op wilt. Het is ook mogelijk om een beroepskeuze test te volgen om zo beter jouw wensen in kaart te brengen. Mocht dit na een aantal gesprekken duidelijk zijn, kijken wij samen met jou welke beroepskeuze jij kunt maken of helpen jou met het kiezen van een nieuwe opleiding.

Keuze gemaakt?

Heb jij een keuze gemaakt voor een nieuwe stap in jouw leven? Ook dan helpen wij jou verder. Doe bij ons de gratis cv-check, om te kijken of jouw cv nog up-to-date is. Keuze gemaakt om een opleiding te volgen? Ook dat is mogelijk bij Personeelsned. Wij kijken samen wat het beste bij jou past!

Wacht niet langer, wij helpen je verder!

Herken jij je in bovenstaande situaties? Wacht dan niet langer. Wij helpen je graag met jou toekomstige carrière en het maken van keuzes hierin. Wij verzorgen loopbaanadvies in Friesland en Groningen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Wij staan voor je klaar om je te helpen met je sollicitatievraagstukken en helpen je graag op weg!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Jan

Jan werkt al weer bijna 11 maanden via Personeelsned. Jan: “Goed uitzendbureau, staan altijd voor je klaar en regelen gelijk als er wat is. En zijn altijd op tijd met het uitbetalen van je geld. Kortom zeer tevreden over Personeelsned.”