Twijfels over je huidige baan?

Heb jij twijfels over je huidige baan? Ga jij niet meer met plezier naar je werk of heb je het gevoel dat je vastzit in jouw carrière? Wij van Personeelsned helpen je graag verder. Wij verzorgen een loopbaanadvies op maat en kijken waar jij je kunt ontwikkelen. Misschien is dit binnen jouw huidige functie, door het volgen van een opleiding, of het maken van een carrièreswitch. Alles is mogelijk. Het zijn belangrijke vragen die je waarschijnlijk niet zomaar zelf kunt beantwoorden. Bij Personeelsned hebben wij ervaren adviseurs die jou hierin verder kunnen helpen.

 

Loopbaanadvies: het traject

Kies je voor een loopbaanadvies van Personeelsned? Dan kijken we eerst in een kennismakingsgesprek waar jij heen wilt en wat jouw wensen en behoeften zijn in jouw carrière. Samen ontdekken wij welke richting jij op wilt. Het is ook mogelijk een beroepskeuze test te volgen om zo beter jouw wensen in kaart te brengen. Mocht dit na een aantal gesprekken duidelijk zijn, bekijken we samen welke beroepskeuze jij kunt maken of helpen jou met het kiezen van een nieuwe opleiding.

 

Keuze gemaakt?

Heb jij een keuze gemaakt voor een nieuwe stap in jouw leven? Ook dan helpen wij je verder. Doe bij ons de gratis cv-check, om te kijken of je cv nog up-to-date is. Keuze gemaakt om een opleiding te volgen? Ook dat is mogelijk bij Personeelsned. Wij kijken samen wat het beste bij jou past!

 

Wacht niet langer, wij helpen je verder!

Herken jij je in bovenstaande situaties? Wacht dan niet langer. Wij helpen je graag met het maken van keuzes. Wij verzorgen loopbaanadvies in Friesland en Groningen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Jij hebt vast veel vragen, wij veel antwoorden. Laat het ons weten!

Andere diensten

Wat anderen zeggen

Tomasz

In september 2019 is Tomasz voor het eerst voor Personeelsned gaan werken. Tomasz: “Medewerkers Personeelsned zijn top, no nonsens en alles is goed geregeld”.