Heb je nog niet helder welk beroep je in de toekomst wilt uitoefenen? Ga dan werken voor een uitzendbureau, dit biedt vele voordelen. Hier vind je antwoorden op je vragen over je beroepsvoorkeur in al zijn mogelijkheden. Er is een ruime verscheidenheid aan vacatures, je kunt van alles uitproberen en werkervaring op doen: Allemaal kansen en duidelijkheid over je beroepswens! Benieuwd? Lees dan deze blog, dan kom je erachter waarom ook jij wilt werken via een uitzendbureau!

1: Uiteenlopende vacatures

Heb jij een brede interesse? Dan is werken voor een uitzendbureau juist een heel mooie optie voor jou! Er zijn namelijk veel verschillende vacatures beschikbaar en ook zeker eentje voor jou. Bijna al onze vacatures zijn verzameld op onze website, op die manier hoef jij niks te missen. Mocht er toch niks voor je bij zitten, dan zoeken we er één voor je.

2: Werkervaring

Weet jij niet precies wat je leuk vindt? Of wil jij je juist eerst nog oriënteren op het gebied van werk? Via een uitzendbureau werk jij vaak op verschillende projecten. Hierdoor doe je veel werkervaring op en kom je er achter wat bij jou past. Bovendien leer je ook veel nieuwe vaardigheden en technieken die je in jouw verdere loopbaan altijd weer kunt benutten.

3: Groot netwerk

Als uitzendbureau beschikken we over een enorm bedrijvennetwerk. Hiermee bieden we je de mogelijkheid met veel bedrijven en mensen in contact te komen. Zo’n groot bedrijvennetwerk komt dus mooi van pas, bovendien zien werkgevers uitzendbureaus als ideale mogelijkheid om potentiële vaste medewerkers te vinden en uit te proberen. Je hebt sneller een ingang bij een bedrijf dan een iemand die alleen rechtstreeks op contract wil. Groot voordeel toch?

4: Certificaten halen

Is jouw kennis up-to-date? Of wil jij een carrièreswitch maken en is het daarvoor nodig om je om te scholen? Ook dat kan bij Personeelsned! Van VCA-certificaat tot een opleiding op het gebied van logistiek: samen met een vast contactpersoon kijk je naar wat nodig is om de door jou gestelde doelen te behalen.

5: Passende begeleiding

Het bieden van passende begeleiding bij het vinden van een baan vinden wij erg belangrijk. Bij ons krijg je te maken met experts op het gebied van werk. Onze specialisten helpen jou met al je loopbaankeuzes. Voorbeelden zijn uitzenden, persoonlijkheids- en beroepentesten, loopbaanadvies en outplacement. Uiteraard helpen wij jou ook met onderhandelingen op het gebied van salaris. Met onze persoonlijke begeleiding streven wij ernaar om een perfecte match voor jou en jouw werkomgeving te realiseren. Behalve dat het een goede match moet zijn, vinden wij het erg belangrijk dat jij terecht komt in een omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

Benieuwd wat voor voordelen ons uitzendbureau biedt en wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Werk 29 maart 2022