Wil je werk met veel uitdaging en een plek om met je collega’s het werk te klaren? Ga dan werken als vakman in de bouw! Er zijn genoeg redenen wat werken in de bouw zo leuk maakt. Nieuwsgierig? Lees dan ons artikel.

#1 Lekker divers

Er is vrijwel geen baan zo divers als in de bouw. Renoveren, slopen en bouwen,: iedere dag is anders! Zo kan het zijn dat je de ene dag bezig bent met het maken van houtskeletten en de andere dag met het leggen van dakpannen. Behalve de verschillende werkzaamheden, wissel je ook vaak van werklocatie. Dus: Zoek je variatie? Dan zit je gebakken in de bouw!

#2 Samenwerken en kameraadschap

In de bouw werk je nooit alleen. Samen met je collega’s bouw je aan gave projecten: van woning tot bedrijfspanden. Teamwork is key. Als je langere tijd met elkaar samenwerkt, leer je veel van elkaar en bouw je een band op. Stoere mannen die als kameraden alle klussen klaren, hoe mooi is dat!

#3 Toekomst opbouwen met baangarantie

Werkgevers in de bouw willen leergierige nieuwkomers altijd een plek bieden. Er wordt verwacht dat er de aankomende jaren zeker 60.000 aankomende vakmannen nodig zijn. Voor jou dus alle mogelijkheden om een mooie toekomst op te bouwen en een vak te leren met een baan die precies bij jou past!

#4 Werk waar je trots op mag zijn

Wanneer je werkt in de bouw breng jij werkelijk iets tot stand. Je kan nog jaren nagenieten van het door jou opgeleverde bouwwerk. Of je nu een woonhuis of een aanbouw realiseert: je ziet altijd jouw eigen vakmanschap terug waar je trots op mag zijn!

#5 Technologische ontwikkelingen

De technische vooruitgang in de bouw ligt ook niet stil en zit zelfs in een stroomversnelling. Zo vinden veel verbeteringen plaats op het gebied machines, hefhulpjes en robotisering, waardoor het werk fysiek minder zwaar wordt. Ga je dus werken in de bouw, dan heb je er direct al voordeel van!

#6 Goede arbeidsvoorwaarden

En last but not least: wanneer je werkt in de bouw ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden. Van een goed loon zijn ze in de bouw niet vreemd. Maar ook voorwaarden als pensioenvoorziening en dergelijke is goed geregeld in deze sector.

Wil jij ook werken als vakman in de bouw? Neem dan contact met ons op 0515-434383 en wij zoeken een geschikte werkgever voor je. Of kijk op de website voor onze vacatures.

Werk 1 oktober 2019