Ben je ontslagen als gevolg van een reorganisatie of een arbeidsconflict? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Het zijn enkele redenen waarom je zou kiezen voor outplacement. Wat dat precies inhoudt? Je leest het in deze blog!

De juiste baan: tips

Hoe kies je de juiste baan? Neem allereerst even tijd voor jezelf. Zo kun je goed nadenken wat je precies wilt. Een andere baan in dezelfde sector of een carrièreswitch. Maak een lijst met wensen, wat je nog wilt leren en wat je nog wilt doen in jouw carrière. Zo kom je er voor jezelf achter welke richting je op wilt. Ben je erachter? Ga ervoor! In het outplacementtraject ga je samen met onze specialist kijken hoe jij de nieuwe stap in jouw leven kunt maken.

Hoe werkt een outplacement traject?

Je vraagt je af: hoe werkt outplacement nou eigenlijk? Het is eigenlijk vrij gemakkelijk. Bij outplacement ga je onder begeleiding van een specialist op zoek naar een nieuwe baan, bij een nieuwe werkgever. Wij vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Iedere situatie én ieder persoon is namelijk anders. In samenspraak met onze specialist ga jij kijken hoe je jouw outplacementtraject invult. Denk aan: sollicitatietraining, de juiste vacatures zoeken en coachingsessies.

Outplacement iets voor jou?

Twijfels over het volgen van een outplacementtraject? Het volgen van zo’n traject brengt diverse voordelen met zich mee. Herken je jezelf in een van de onderstaande situaties? Dan is outplacementbegeleiding een goede keus voor jou!
– Je bent ontslagen en weet niet hoe je toekomstige carrière eruit moet zien;
– Je wilt graag een carrièreswitch maken;
– In jouw regio of vakgebied is weinig werk;
– Je verwacht dat een nieuwe baan vinden moeilijk is omdat je al wat ouder bent;
– Je weet niet (meer) goed hoe je moet solliciteren.

Outplacementbegeleiding van Personeelsned

Wanneer je kiest voor outplacementbegeleiding van Personeelsned ben jij verzekerd van goede begeleiding. Wij kunnen je helpen met alle vragen die je hebt over het traject. Wij hebben een enorm bedrijvennetwerk en weten dus als geen ander waar leuke banen te vinden zijn. Kortom: met outplacement van Personeelsned ben je verzekert van een geweldige baan!

Meer weten?

Wij zijn met onze outplacementbegeleiding actief in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland. Onze outplacement-specialisten gaan samen met jou ervoor zorgen dat jij weer de juiste baan vindt! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Werk 25 februari 2022